Вхід

Увійти

Логін
Пароль *
Запам'ятати

Все для лісівника

Тел\факс(0572) 94-96-42, (050) 400-83-41, (097) 529-67-78

Замовити зворотній дзвінок    

Телефонуйте вже зараз. Ми на зв'язку цілодобово

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.       Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 
 
 

  Сайт для тих, для кого ліс, природа є не лише професією...

Logotip KARO C 17.06.13NACHALNIK

 

 

Шановні відвідувачі! Запрошую Вас на наш сайт. Впевнений, що тут ви знайдете все необхідне. Телефонуйте вже зараз, щоб зробити замовлення.

 

З  повагою до Вас, О.А.  Ковбенко

 
 
 
 
 
 
Статті

Оригінальні огорожі

Кому не хочеться зробити свою ділянку такою, щоб вона виглядала цікаво і неповторно?

Цього можна досягти не обов'язково за рахунок якихось рідкісних і дорогих рослин. Оригінальні загорожі допомагають створити потрібний ефект.

Стіни, живоплоти й різноманітні огорожі можуть розгороджувати ділянку на зони, вони ж створять фон для квітів і служитимуть опорою для витких рослин. Дерев'яні конструкції недорогі - їх можна пофарбувати в тон інших елементів ландшафту або залишити натуральну текстуру. Натуральний камінь чудово поєднується з рослинами, особливо якщо порода каменя з цієї місцевості. Живоплоти ж дуже прикрашають сад, проте вони вимагають більше простору, ніж огорожі, шпалери або стіни.

Для красивого обрамлення саду або клумби можна створити будь-який живопліт - з вільно зростаючих рослин або таких, що регулярно підстригаються, з низьких чи високих, вічнозелених або скидаючих листя на зиму. У нашій місцевості часто використовують хвойні породи, оскільки навіть взимку такі загорожі не втрачають гарного вигляду. Найпоширеніша рослина - туя. Вона надзвичайно стійка, добре переносить холод, чудово приживається навіть на бідних поживними речовинами грунтах (за достатньої вологості). Деякі сорти туї досягають 10 м у висоту, низькорослі види - 0,5 м.

0-1tuya

Живоплоти красивої форми і різної висоти утворює тис. Струнким прямим зростанням, короткими густими гілками з темно-зеленою хвоєю відрізняється Taxus baccata. Висота його 1,5 - 4 м. Рослина дуже підходить для топіарної стрижки. Росте з середньою швидкістю, тому довго тримає форму.

0-2tis

Широкі живоплоти виходять також з багатьох видів ялівцю та ялини. Загородки середнього розміру можна виростити з барбарису бородавчастого(Berberis verrucculosa) або самшиту. Проте цей вид барбарису потрібно укривати на зиму. 

Висота самшиту вічнозеленого (Buxus sempervirens) 1 - 2 м. Рослина використовується для створення регулярних загорож, декорування квітників і топіарної стрижки.

0-3samshit

Для формування красиво квітучої невисокої загорожі ідеально підходить низькорослий вид спіреї Spiraea bumalda, що добре поєднується з посадками троянд.

 0-4spirea

Не бійтеся використовувати найрізноманітніші загорожі – це зробить вашу ділянку цікавою та незвичайною у порівнянні з іншими.

 

 

 
 
 
 

Контактна  інформація

  • Тел/факс: (0572) 94-96-42
  • Тел: (050) 400-83-41
  • Тел: (097) 529-67-78
  • Телефонуйте вже зараз. Ми на зв'язку цілодобово.
  • Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
  •           Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.